Kompletta padelhallar

Våra padelhallar i stål är konstruerade för spel i världsklass och ger både spelare och ägare valuta för pengarna. Det är en ekonomisk investering att köpa en padelhall som möjliggör ökade intäkter genom spel året om – och som i framtiden är lätt att konvertera till andra användningsområden. När vi ska bygga din padelhall kan vi skräddarsy den utifrån just dina behov.

Våra kunniga och erfarna konstruktörer hjälper dig att bygga en padelhall som uppfyller alla dina önskemål och krav. Tack vare vår egna tillverkning har vi full kontroll under hela processen och kan erbjuda dig marknadsledande padelhallar till konkurrenskraftiga priser. Hör av dig till oss redan idag om du vill veta mer om pris för en padelhall eller om du har andra frågor.

Globalhallen 6-banors (4)

Globalhallen 3-banors

Padelhall med plats för 3 stycken duobanor är denna hall en kostnadseffektiv lösning för spel året runt.

– 35×24 m (840 kvm).
– Isolerade väggar och tak.
– Stabil konstruktion i stål.

Läs mer Få kostnadsfri offert
Globalhallen 6-banors (3)

Globalhallen 6-banors

Denna populära padelhall har plats för hela 6 stycken duobanor och har en segelfri höjd på 9 meter. Perfekt för padelspel året om.

– 35×48 m (1680 kvm).
– Isolerade väggar och tak.
– Stabil konstruktion i stål.

Läs mer Få kostnadsfri offert

Se våra kundcase

Vi har levererat och monterat padelhallar över hela Sverige. Här kan du läsa mer om några av de tidigare projekt Padel Global har haft.