Våra toppmoderna padelbanor

Spelglädje i all ära, men ingen kan förneka att en förstklassig spelupplevelse kräver en högkvalitativ lösning. Med egen tillverkning av padelbanor för såväl duo- som singelspel kan vi garantera att kvaliteten på våra produkter lever upp till dina förväntningar. Som kund kan du alltid följa ditt projekt – från starten i vår fabrik i Jönköping till spelklar anläggning.

Vår framgång bygger på ett genuint engagemang för padelns fortsatta utveckling. Med gedigen erfarenhet, stor kärlek till sporten och fokus på hög kvalitet kan vi på Padel Global erbjuda anpassade lösningar oavsett storleken på ditt projekt. Vi är med dig hela vägen från projektering, till montage och underhåll.

Duobana med belysning

Nordic Court Panorama Duo

En upplevelse i toppklass för både spelare och ägare. Upptäck vår populära duobana med plats för fyra personer.

– Duobana (4 personer).
– Stabil konstruktion i stål.
– Tåligt och kvalitativt nät.
– Förstärkta nätstolpar med praktisk nätspännare.
– Välj mellan olika färger på Supercourt-underlaget.
– 3×2 m rutor i 12 mm härdat glas med fasade kanter.
– 8 st ledstrålkastare (200 watt).

Bygg din duo
Singelbana med belysning

Nordic Court Panorama Single

Framtagen för att möta den ökande efterfrågan på singelbanor kan denna praktiska bana erbjuda spel i världsklass.

– Singelbana (2 personer).
– Stabil konstruktion i stål.
– Tåligt och kvalitativt nät.
– Förstärkta nätstolpar med praktisk nätspännare.
– Välj mellan olika färger på Supercourt-underlaget.
– 3×2 m rutor i 12 mm härdat glas med fasade kanter.
– 4 st ledstrålkastare (200 watt).

Bygg din single

Din självklara helhetsleverantör

Varför göra det svårt när vi kan göra det enkelt? Padel Global erbjuder dig smidiga och effektiva helhetslösningar där vi tar dig hela vägen från idé till färdig och spelklar anläggning. Vi besitter stor kunskap av branschen och våra erfarna projektörer hjälper dig att ta fram en lösning som matchar dina önskemål och behov. När din padelbana står färdig kan vi även bistå dig med både underhåll och drift av din anläggning.

Inga behov är för små eller stora för oss att hantera – och vi gör det dessutom till några av marknadens mest konkurrenskraftiga prisbilder. Oavsett om du vet precis vad du är ute efter eller om du vill bolla idéer gällande ett framtida projekt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig genom hela processen och erbjuder lösningar för allt från kompletta padelanläggningar med underhåll till enskilda stålnät och andra komponenter.

Se våra kundcase

Vi har levererat och monterat padelbanor över hela Sverige. Här kan du läsa mer om några av Padel Globals tidigare projekt.