Padelbanor för duo- och singelspel

Spelglädje i all ära, men ingen kan förneka att en förstklassig spelupplevelse kräver en högkvalitativ lösning. När du ska köpa padelbanor av oss kan vi kan vi garantera att kvaliteten på våra egentillverkade padelbanor för såväl duo- som singelspel och våra andra produkter lever upp till dina förväntningar. Ska du bygga padelbana med oss kan du alltid följa ditt projekt – från starten i vår fabrik i Jönköping till spelklar anläggning.

Vår framgång bygger på ett genuint engagemang för padelns fortsatta utveckling. Med gedigen erfarenhet, stor kärlek till sporten och fokus på hög kvalitet kan vi på Padel Global erbjuda anpassade lösningar oavsett storleken på ditt projekt. Vi är med dig hela vägen från projektering, till montage och underhåll av våra toppmoderna padelbanor. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om pris för en padelbana eller söker annan information som du tror att vi kan svara på. 

Duobana med belysning

Nordic Court Panorama Duo

En upplevelse i toppklass för både spelare och ägare. Upptäck vår populära duobana med plats för fyra personer.

– Duobana (4 personer).
– Stabil konstruktion i stål.
– Tåligt och kvalitativt nät.
– Förstärkta nätstolpar med praktisk nätspännare.
– Välj mellan olika färger på Supercourt-underlaget.
– 3×2 m rutor i 12 mm härdat glas med fasade kanter.
– 8 st ledstrålkastare (200 watt).

Bygg din duo
Singelbana med belysning

Nordic Court Panorama Single

Framtagen för att möta den ökande efterfrågan på singelbanor kan denna praktiska bana erbjuda spel i världsklass.

– Singelbana (2 personer).
– Stabil konstruktion i stål.
– Tåligt och kvalitativt nät.
– Förstärkta nätstolpar med praktisk nätspännare.
– Välj mellan olika färger på Supercourt-underlaget.
– 3×2 m rutor i 12 mm härdat glas med fasade kanter.
– 4 st ledstrålkastare (200 watt).

Bygg din single

Din självklara helhetsleverantör

Varför göra det svårt när vi kan göra det enkelt? Padel Global erbjuder dig smidiga och effektiva helhetslösningar där vi tar dig hela vägen från idé till färdig och spelklar anläggning. Vi besitter stor kunskap av branschen och våra erfarna projektörer hjälper dig att ta fram en lösning som matchar dina önskemål och behov. När din padelbana står färdig kan vi även bistå dig med både underhåll och drift av din anläggning. Att leverera padelbanor av hög kvalitet handlar även om att erbjuda tjänster som håller minst samma höga standard och kvalitet.

Inga behov är för små eller stora för oss att hantera – och vi gör det dessutom till några av marknadens mest konkurrenskraftiga prisbilder. Oavsett om du vet precis vad du är ute efter eller om du vill bolla idéer gällande ett framtida projekt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig genom hela processen och erbjuder lösningar för allt från kompletta padelhallar med underhåll till enskilda stålnät och andra komponenter.

Se våra kundcase

Vi har levererat och monterat padelbanor över hela Sverige. Här kan du läsa mer om några av Padel Globals tidigare projekt.