Vad funderar du över?

Vi på Padel Global har lång erfarenhet av att leverera och montera padelanläggningar i olika storlekar och utföranden. Här har våra experter svarat på de vanligaste frågorna vi får från våra kunder.

Hittar du inte svaret på din fråga här? Tveka inte på att kontakta oss – vi bollar mer än gärna dina frågor och funderingar kring att bygga padelbana med dig. 

Vad krävs för underarbete?

Gjuten grund eller betongsarg med asfaltsfyllning. Kontakta oss för ritningar och underlag gällande markarbete.

Ingår det sand till banorna?

Sand ingår, 1 ton per bana.

Vart tillverkas banorna?

Banorna tillverkas i vår stålfabrik i Forserum strax utanför Jönköping.

Har ni serviceavtal?

Serviceavtal finns och skräddarsys efter era önskemål – allt ifrån ett till två besök om året för genomgång av konstruktion, glas, spelmatta, gummi mellan glas och diverse tillbehör.

Vad har ni för tjocklek på glas?

Vi har 12 mm säkerhetsglas på allt vi säljer.

Hur fraktas banorna?

Inrikes fraktas banorna med lastbil, då är det volymen som styr hur stora lastytor vi behöver boka. Vid internationell frakt skeppar vi oftast godset med container.

Vad har ni för finansieringslösningar?

Vi kan skräddarsy en finansieringslösning som passar just dig, men erbjuder bland annat leasing, betalning och delbetalning.

Hur ser betalningsupplägget ut?

25 % vid beställning, 50 % vid leverans och 25 % vid färdigställning, alternativt 50/50. Vi är flexibla och försöker alltid hitta ett upplägg som passar just dig.

Vad har ni för spelmattor?

Vi har allt från Mondo till andra motsvarigheter i alla prisklasser.

Kan man endast köpa mattbyte av er?

Ja. Våra montörer är experter på mattläggning och kan hjälpa er att byta ut gamla och slitna mattor. Vi garanterar ett korrekt utfört jobb med raka fina linjer och minimalt med synliga skarvar.

Vart utgår ni ifrån?

Samtliga av våra montörer utgår ifrån Jönköping.